Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το Paragon

*
Η Epic Games έχει το τελευταίο διάστημα πολλούς λόγους για να αισθάνεται ικανοποιημένη από την πορεία της, με πρωτοστάτη το Fortnite το οποίο έχει εδραιωθεί στον ανερχόμενο χώρο των Battle Royale παιχνιδιών. Υπάρχει όμως και ένα παιχνίδι στην εξίσου δημοφιλή κατηγορία των MOBA, το Paragon το οποίο όπως όλα δείχνουν δεν είναι ικανό να ακολουθήσει την ξέφρενη πορεία των υπολοίπων. Το Paragon εμφανίστηκε στην αγορά το 2016, σε Early Access στάδιο και πέρασε πάρα πολλά στάδια αλλαγών και μετατροπών σε όλες τις πτυχές του. Διαθέσιμο για PS4 και PC, το MOBA εγχείρημα της Epic δεν κατάφερε να διατηρήσει τον απαιτούμενο αριθμό παικτών έτσι ώστε να είναι εφικτή η συντήρηση του και ως φυσικό επακόλουθο ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση για το κλείσιμο των servers του. Συγκεκριμένα η τελευταία μέρα λειτουργίας τους θα είναι η 26η Απριλίου. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι παίκτες που επένδυσαν χρήματα στο παιχνίδι θα αποζημιωθούν πλήρως, απευθείας από την Epic χωρίς την διαμεσολάβηση της εκάστοτε πλατφόρμας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*